rss

FIAT a prezentat editia limitata 500 Abarth Competizione

  1. 13/07/2009
  2. Categoria: Fiat
  3. Tags: 500, Abarth, Abarth Competizione, Fiat, Turbo
    Vezi toate fotografiile (3)

    Dupa ce a resuscitat Abarth, FIAT n-a stat prea mult pe ganduri si a prezentat aceste modele speciale pe aproape toate pietele europene. Pentru a sarbatori reintoarcerea in Olanda, producatorul italian a lansat editia limitata 500 Abarth Competizione, din care doar 10 exemplare vor fi produse, pentru un pret per bucata deloc mic, de 24.995 euro, dar, ce sa-i faci, exclusivitatea se plateste.

    Modificarile exterioare sunt evidente, fiind vorba de un pavilion vopsit in negru, de adoptarea unor jante de 17 toli speciale, dar si de elemente grafice de aceeasi culoare.

    In interior au aparut scaune noi, cu logo-ul Competizione stantat pe ele, in timp ce lista de echipamente standard contine sistem de navigatie, climatizare, respectiv un sistem audio mai performant decat cel din versiunea “normala”.

    Motorul turbo de 1,4 litri n-a suferit nici o interventie, deci dezvolta 135 CP sau, daca proprietarul vrea mai mult, poate opta pentru kit-ul Esseesse, ce ridica numarul cabalinelor din dotare la 160.

    Vizualizari: 1292