rss

FIAT 500 se vinde mai bine in afara Italiei

  1. 29/06/2009
  2. Categoria: Fiat
  3. Tags: 500, Chrysler, Fiat, Fiat 500, piata americana
    Vezi toate fotografiile (1)

    Desi ar putea parea socant pentru unii, FIAT 500 se vinde mai bine pe alte piete decat pe cea italiana. Este pentru prima data in istoria de 110 ani a marcii cand o masina conceputa, desenata si construita in Italia are mai mare cautare dincolo de granitele tarii de origine.

    Potrivit sefului de la FIAT, Lorenzo Sistino, 54% dintre modelele 500 iesite de pe linia de asamblare de la Torino au fost destinate catre majoritatea pietelor din Europa. Mai mult decat atat, vanzarile la micuta torineza pe alte piete decat cea italiana ar putea creste odata cu debutul modelului de clasa mica in Statele Unite ale Americii, ca parte a aliantei recent incheiata cu Chrysler.

    Deocamdata, data exacta la care vor demara vanzarile lui FIAT 500 peste Ocean nu au fost inca anuntate, insa exista zvonuri potrivit carora acestea ar urma sa inceapa in urmatoarele 18 luni. FIAT 500 va fi singurul model ce va fi vandut pe piata americana sub logo-ul constructorului italian, urmand ca restul modelelor provenite din gama FIAT sa fie rebranduite Chrysler.

    Vizualizari: 1394