rss

FIAT 500 s-a lansat in Brazilia

  1. 02/10/2009
  2. Categoria: Fiat
  3. Tags: Brazilia, Fiat 500
    Vezi toate fotografiile (1)

    Constructorul italian FIAT a lansat in Brazilia modelul 500. Inainte de sfarsitul anului 2009, FIAT 500 se va raspandi in intreaga America Latina, masina urmand sa fie lansata in Columbia, Barbados, Panama si Jamaica. Masina este deja comercializata in Argentina, Chile, Costa Rica, Guatemala, Mexic, Peru, Republica Dominicana si Paraguay.

    Pentru piata braziliana, 500 va fi disponibil cu doua niveluri de echipare: Sport si Lounge. Modelul va fi disponibil doar cu o varianta de motorizare, si anume propulsorul de 1.4l 16v benzina, fie cuplat la o transmisie manuala cu sase trepte fie la o cutie manuala robotizata Dualogic cu cinci trepte.

    Pentru a adapta masina la cerintele tarii, 500 a fost revizuit si a primit suspensii noi, cu o flexibilitate crescuta. FIAT 500 vine echipat cu doua airbag-uri frontale, doua laterale, ABS cu EBD, ESP, sistem de antiderapant, si asistenta hidraulica de frana.

    In viitorul apropiat, se zvoneste ca FIAT va folosi alianta sa cu Chrysler pentru asambla modelul  500 in Mexic. Masina va fi comercializata apoi in America de Nord si America de Sud si va fi singurul model care va purta sigla FIAT.

    Pana in prezent, 500 s-a dovedit a fi un succes, cu mai bine de 390.000 de comenzi primite pana acum. La sfarsitul lunii iunie, FIAT a raportat ca masina s-a vandut mai bine in pietele din afara decat in cea locala.

    Vizualizari: 1347