rss

B.R.M. are un ceas nou pentru posesorii de FIAT 500 Abarth

  1. 20/11/2009
  2. Categoria: Fiat
  3. Tags: Abarth, B.R.M., Ferrari, Fiat 500, Lamborghini
    Vezi toate fotografiile (1)

    Un FIAT 500, fie el si Abarth, are atat de putine in comun cu un Ferrari, Lamborghini, Bentley sau McLaren, incat, pe moment, nu ne vine absolut nimic in minte.

    Si, daca nu ar fi fost ceasul celor de la B.R.M., nu credem ca situatia s-ar fi schimbat peste vreo ora sau doua. Care este treaba cu acest ceas? Pai, in primul rand, este foarte scump...

    In mod cert, grupul de persoane care-si pot permite un FIAT 500 Abarth este mult mai numeros decat cel al caror membrii se pot gandi la achizitionarea unui Mercedes McLaren SLR sau a unui Bentley Arnage; ei bine, nu asa stau lucrurile si cand vine vorba despre ceasurile dedicate modelelor anterior mentionate.

    Si asta pentru ca ornicul din imaginile alaturate costa 7.500 de $, suma apropiata celor mai scumpe ceasuri fabricate pentru a omagia masinile de lux.

    Ce primesti de acesti bani? Pai, in afara designului care promite sa magnetizeze privirile mai ceva ca un poster cu Angelina Jolie goala, carcasa din titan – la care nu ai cum sa nu remarci butonul central cu celebrul logo al scorpionului – ascunde un mecanism Valjoux 7753 automatic, practic garantia de care aveai nevoie pentru o masurare precisa a timpului. A, si sa nu uitam – doar 49 de exemplare vor fi fabricate. Suficient de exclusiv?

    Vizualizari: 1992
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »