rss

Dodge pregateste un nou Ram Power Wagon

  1. 04/10/2009
  2. Categoria: Dodge
  3. Tags: 4x4, Dodge, Ford F-150 Raptor, Power Wagon, Ram 2500
    Vezi toate fotografiile (1)

    Prin 2005, cu ceva anisori inainte ca Ford sa-si dea seama ca exista multi fermieri pasionati de off-road pur, Dodge il “inventa” pe Power Wagon – un Ram 2500 pregatit cu toate cele necesare parcurgerii unor coclauri innacesibile, botezat dupa o linie de camionete 4x4 fabricate intre deceniul patru si deceniul opt al secolului trecut.

    Acum, a venit vremea unui nou Power Wagon si, de data aceasta, il vei putea recunoaste de la o posta.

    Viitorul adversar al lui Ford F-150 Raptor se va diferentia de rudele sale obisnuite printr-un kit grafic ce-i va trambita prezenta de fiecare data cand uriasul se va aventura in trafic.

    Benzi adezive cu logo-ul “Power Wagon” vor fi insirate de-a lungul capotei motorului si benei, in timp ce uriasele roti cu anvelope de 33 inch vor oferi un prim indiciu privind aptitudinile utilitarei Dodge in teren accidentat.

    In respectivul mediu de “lucru”, ea se va folosi de reductor, diferentiale blocabile, bara stabilizatoare decuplabila si celebrul troliu de 12.000 de livre (5,4 tone) pentru a ajunge in cele mai izolate locatii, spre deliciul amatorilor de catarari.

    Cat despre componenta responsabila cu livrarea energiei necesare miscarii rotilor, ce ziceti de un Hemi V8 de 5,7 litri, in stare de 383 CP si 542 Nm? Stim, suna bine...

    Vizualizari: 1497