rss

Dodge Challenger conduce in topul satisfactiei intocmit de Consumer Reports

  1. 08/12/2009
  2. Categoria: Dodge
  3. Tags: Challenger, Dodge, Ford, Porsche, Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)

    Aceasta stire ar putea candida fara probleme la titlul de “Surpriza Zilei” in presa auto din SUA, daca ne gandim la faptul ca muscle-car-ul Dodge – fabricat de o companie obisnuita cu ultimele locuri ale unor asemenea clasamente – a batut armada masinilor japoneze.

    Nu mai putin de 92% dintre clientii lui Challenger au declarat ca, daca vor avea ocazia, vor cumpara un model similar si in viitor, acestia fiind cu 1% mai “densi” decat fanii modelului de pe locul doi.  

    Nu, inca nu este cazul sa agitati palmele pentru cel mai bun nipon: rolul de “vice” a fost preluat de catre Ford Fusion Hybrid, care a fost foarte aproape sa egaleze performanta lui Challenger. “Bronzul” i-a revenit lui Porsche 911, insa pentru a face cunostinta cu primul reprezentant al Tarii Soarelui Rasare trebuie sa sarim inclusiv peste pozitia a patra, ocupata de Chevrolet Corvette.

    Asadar, abia pe cinci intalnim un model obisnuit cu fotoliul de lider in studiile de masurare a satisfactiei consumatorilor, Toyota Prius, pozitie ce reflecta din plin recentul trend ascendent al industriei auto americane. Desi, din punct de vedere al raportului dintre numarul de modele ajunse in varful topului Consumer Reports si cele produse in total, americanii se afla inca sub fabricantii japonezi si europeni, imbunatatirea actualului rezultat fata de cele din anii trecuti este evidenta.

    Pe de alta parte, nu este mai putin adevarat ca acestia sunt abia primii pasi in directia cea buna, doua dintre cele trei concerne din Detroit fiind inca in situatia de a umple ultima parte a clasamentului (a carui ultima pozitie a fost ocupata de Chrysler Sebring).

    Vizualizari: 1310
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »