rss

Citroen lanseaza editia limitata DS3 Grey Matter

  1. 07/06/2011
  2. Categoria: Citroën
  3. Tags: Citroen, DS3, grey matter
    Vezi toate fotografiile (4)

    Citroen a lansat o editia speciala Grey Matter a modelului premium DS3. Dupa cum spune si numele, aceasta beneficiaza de o nuanta speciala, un gri opac, si de o serie de elemente de top.

    In contrast cu cromatica caroseriei, se remaca plafonul alb si accentele cromate prezente pe detaliile decorative. Si la interior, francezii vin cu cateva plusuri: un sistem multimedia in care sunt integrate  functiile sistemului de climatizare, cele ale sistemului audio hi-fi si cele ale sistemului de navigatie. Habitaclul mai este rasfatat cu tapiterie din piele Mistral.

    Gama de motorizari a editiei speciale Citroen DS3 Grey Matter este formata din doua propulsoare: o unitate de 1,6 litri si 120 Cai Putere si una cu aceeasi cilindree, dar cu un plus de 36 Cai Putere (in total 156 CP).

    Aceasta versiune exclusivista va fi construita in doar 750 de exemplare si va putea fi achizitionata la preturi cuprinse intre 23.400 si 24.950 euro.

    Noutatile francezilor nu se opresc aici, acestia anuntand o noua culoare in gama lui DS3, botezata Hickory si un nou model de personalizare a acoperisului, botezat Flavio, dupa proiectul iesit castigator la Citroen Creative Awards.

    Vizualizari: 2153