rss

Citroen la Salonul Auto de la Frankfurt IAA 2017

 1. 04/09/2017
 2. Categoria: Citroën
 3. Tags: C3 AIRCROSS
  Vezi toate fotografiile (3)

  Citroën vine la Salonul Auto de la Frankfurt 2017, prezentand, in premiera mondiala, noul SUV COMPACT C3 AIRCROSS: un nou model, cu  personalitate, care pune in valoare spatiul si modularitatea unui vehicul, dar si confortul si tehnologiile conectate.

  NOUL SUV COMPACT C3 AIRCROSS. Modelul, plin de culoare se distinge prin forma sa unica si prin atitudinea care inspira optimism si forta. La salon, autovehiculul este prezentat intr-un numar de culori exterioare diferite si un design interior care ilustreaza intregul sau potential de personalizare. Locurile pasagerilor au fost concepute cu ajutorul expertizei unice a marcii Citroën in ceea ce priveste spatiul, modularitatea si lumina interioara, astfel incat sa evidentieze noi standarde pentru acest segment. Modelul subliniaza un nivel inalt de confort si o selectie a 12 sisteme moderne de asistenta la condus si 4 optiuni de conectivitate. Atat in oras cat si la drum lung, C3 Aircross beneficiaza de tehnologia Grip Control si functie Hill Assist Descent, reprezentand un model cu noi standarde in segmentul SUV-urilor compacte in termeni de confort si de facilitati la bord.

  SPACETOURER RIP CURL CONCEPT. Citroën si Rip Curl au hotarat sa colaboreze din nou si vor dezvalui la standul marcii, cel mai avansat model in termeni de mobilitate. O noua interpretare a modelului SpaceTourer dedicata activitatilor in natura. O masina moderna, cu capacitati marite datorita transformarii intr-un monovolum 4X4, impreuna cu Automobile Dangel. Pentru senzatia de libertate deplina, Pössl a echipat-o ca pe o masina compacta pentru camping. Interiorul si exteriorul sunt decorate cu ajutorul unei selectii originale de nuante si materiale speciale. Fiind conceputa pentru cei care isi petrec timpul liber prin activitati de agrement si care sunt obisnuiti cu elementele naturii, masina este robusta, spatioasa si suficient de agila pentru viata de zi cu zi. Conceptul accentueaza calitatile modelului SpaceTourer: modularitate, ergonomie, confort si tehnologie pentru senzatia de libertate si relaxare.

  E-MEHARI STYLED BY COURRÈGES. O editie limitata si exclusiva, dezvoltata impreuna cu Courrèges, care prefigureaza o noua generatie  E-MEHARI. Parteneriatul are la baza un design elegant si pe mobilitate sustenabila, cele doua branduri bine cunoscute va prezinta un model invaluit de o eleganta aparte ce ii acopera formele arcuite, contrastand cu interiorul stralucitor, alb complet, atat de caracteristic marcii Courrèges. Un adevarat spirit liber, decapotabila, 100% electrica, cu 4 locuri, cu o personalitate care se distinge, ale carei calitati automobilistice ii dubleaza valoarea, cu o noua vesiune de plafon rigid vitrat, sistem central de inchidere si airbag-uri, toate acestea gazduite intr-un interior complet revizuit pentru a integra stilul Citroën.


  Vizualizari: 1656
  Peugeot 308

  Peugeot 308

  Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

  Toate anunturile »