rss

Noul baby SUV Citroen C3 AIRCROSS va fi disponibil din toamna anului 2017

  1. 13/06/2017
  2. Categoria: Citroën
    Vezi toate fotografiile (8)

    Citroën intensifica ofensiva internationala pe segmentul SUV-urilor compacte cu noul C3 Aircross. O personalitate amplificata de posibilitati extinse de personalizare, cu 90 de combinatii exterioare si 5 optiuni de design interior. Abilitatile pentru aventura au fost completate cu sistemele Grip Control® si Hill Assist Descent. Modelul este echipat cu tehnologii moderne incluzand 12 sisteme de asistenta pentru sofer precum head-up display si 4 tehnologii de conectivitate precum functia de incarcare wireless pentru smartphone. Noul SUV compact Citroën C3 Aircross va fi lansat in Europa in a doua jumatate a anului 2017, apoi se va extinde la nivel global.

    Noul Citroën C3 Aircross are 4.15 m lungime. Modelul se diferentiaza printr-un stil unic al caroseriei, reprezentativ pentru noile modele Citroën si al tuturor atributelor unui SUV robust si sigur, incluzand garda la sol si o pozitia inalta de condus, scuturi metalice in fata si in spate, roti mari si extensii de aripa. Stilul caroseriei, cu formele sale generoase, este evidentiat de trasaturi grafice puternice precum petele de culoare pe barele de pe acoperis si geamul custode, in stil „Venetian blind”. Modelul C3 Aircross ofera o personalizare unica si fara precendent cuprinzand 90 de combinatii exterioare, incluzand patru culori de acoperis pentru doua modele bi-ton si patru Pachete de Culori, impreuna cu cinci scheme de design interior care sunt foarte distinctive. Cabina, cu designul sau orizontal, ofera, in mod evident, senzatia de spatiu si de siguranta. Modelul C3 Aircross este, in ceea ce priveste placerea condusului si manevrarea, un adevarat SUV. Agil in oras datorita caroseriei compacte si gata de aventura cu sistemele sale Grip Control ® si Hill Assist Descent, modelul C3 Aircross este disponibil cu o selectie vasta de motoare eficiente pe benzina si diesel.

    Un SUV spatios si versatil
    Interiorul gazduieste scaune mari si confortabile, ofera spatiu bun, modularitate (o bancheta glisanta cu doua parti independente, scaunul pasagerului din fata este rabatabil si un volum exceptional al portbagajului (410 litri pana la 520 de litri). Pe deplin in pas cu timpul, modelul C3 Aircross are numeroase spatii de depozitare ingenioase, incluzand o zona de incarcare wireless a smartphone-ului pe consola centrala. Baby SUV-ul este disponibil cu o gama completa de sisteme de asistenta la condus, precum head-up display, functia Active Safety Brake, lumini cu faza lunga automata, recunoasterea indicatiilor de viteza cu recomandari, precum si tehnologii utile incluzand functiile Park Assist si Citroën Connect Nav.

    Motorizari
    Citroen C3 Aircorss vine cu o  gama larga de motoare eficiente, de ultima generatie. Un partener de viata ideal pentru conducerea urbana de zi cu zi sau pentru iesiri in weekend si calatorii catre destinatii indepartate, modelul C3 Aircross este disponibil cu motoare PureTech cu trei cilindri echipate cu cele mai noi tehnologii pentru feedback si consum de combustibil scazut, dar si emisii controlate. PureTech a castigat premiul „Motorul International al Anului” in 2015 si 2016. Motoarele BlueHDi ofera, de asemenea, ocupantilor placerea de a conduce, respect pentru economie si mediu.

    Benzina: Noul SUV compact Citroën C3 Aircross este disponibil in versiunea sa cea mai performanta cu motorul PureTech 130 cu o cutie de viteze manuala in 6 trepte. Motorul Puretech 110 este disponibil cu o cutie de viteze manuala (PureTech 110), precum si cu o cutie de viteze automata pentru o placere maxima de conducere si confort (PureTech 110 EAT6). Modelul entry-level este alimentat de un motor PureTech cu o cutie de viteze manuala (PureTech82).

    Diesel: Noul SUV compact Citroën C3 Aircross este disponibil cu o cutie de viteze manuala cu alegerea cutiei manuale de viteze BlueHDi120 6, BlueHDi 100 manual.

    Cele sase motoare, toate disponibile in Europa sunt completate de doua motoare speciale pentru exportul international: PureTech 110 EAT6 pe benzina si HDi 90 diesel.

    Sisteme de asistenta pentru sofer

    Dotat cu programul Citroën Advanced Comfort, noul SUV compact Citroën C3 Aircross a fost, de asemenea, conceput pentru o utilizare cat mai simpla. In acest scop, este echipat cu tehnologii intuitive pentru relaxare si pentru siguranta la volan datorita unei game de tehnologii care serveste la a face fiecare calatorie mai usoara si mai sigura:

    • Head-up display color: aduce soferului informatii folositoare privind conducerea in zona privirii sale.
    • Camera video de marsarier Top Rear Vision: pentru o vedere extinsa si manevre mai usoare.
    • Tehnologie Park Assist: manevrele de parcare devin mai relaxante, mai usoare si mai sigure.
    • Tehnologia Active Safety Brake: cu o alerta sonora si vizuala pentru a reduce riscul impactului frontal prin franarea in locul soferului. Camera cu functii multiple pe partea superioara a ecranului detecteaza obstacole, precum vehiculele care circula in aceeasi directie sau care stationeaza. De la 5km/h pana la 85 km/h senzorul functioneaza asupra franelor in mod automat daca este detectat un risc de coliziune. Viteza vehiculului nu trebuie sa depaseasca 80km/h atunci cand un vehicul imobil este detectat si la 60 km/h pentru un pieton.
    • Alerta pentru depasirea benzii de circulatie
    • Sistemul de Monitorizare al Unghiului Mort
    • Sistemul de recunoastere a limitei de viteza
    • Faza Lunga Inteligenta: pentru conducerea mai sigura pe timpul noptii, acest sistem schimba in mod automat intre faza lunga si cea scurta in functie de luminozitate si conditii de trafic
    • Alerta de Asistenta pentu Sofer: pentru a monitoriza comportamentul soferului prin intermediul unei camere cu functii multiple pe partea superioara a ecranului si a alerta soferii in privinta oricarei scaderi a vigilentei. Acest sistem evalueaza nivelul atentiei soferului prin identificarea diferentelor in privinta traiectoriei fata de marcajele rutiere. Este adapatata in mod special pentru drumurile expres la viteze de peste 65km/h.
    • Alerta de tip pauza de cafea: soferii sunt alertati atunci cand e timpul sa ia o pauza dupa ce au condus doua ore la viteze de peste 70 km/h.
    • Tehnologiile Grip Control® cu Hill Assist Descent: pentru o conducere adaptata tuturor tipurilor de drumuri si a vitezei reduse chiar si in pantele abrupte

    Conectivitate
    Noul SUV compact Citroën C3 Aircross dispune la interior de un ecran tactil de 7”, considerat centrul de control al automobilului.

    Sistemul de conectivitate se caracterizeaza prin:
    • Incarcare wireless pentru Smartphone, cu o zona speciala de depozitare.
    • Functia Mirror Screen, cu Android Auto, Apple CarPlay™ and MirrorLink®.
    • CITROËN Connect Nav, navigatie conectata 3D cu recunoasterea vocii.
    • CITROËN Connect Box, sistemul de Urgenta & Asistenta. Acest serviciu (sau apel de urgenta) pune soferii in contact cu o platfoma de asistenta specializata in cazul in care apar incidente

    Vizualizari: 1913
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »