rss

Vrei sa vezi Parisul de la bordul unui Citroen e-Mehari? Afla si o idee de business

  1. 15/06/2017
  2. Categoria: Citroën
    Vezi toate fotografiile (11)

    Spre bucuria iubitorilor de automobile nonconformiste, sau a fanilor dornici de aventuri originale, acestia pot explora acum Parisul de la bordul unui Citroën E-Mehari.

    Gratie unui parteneriat  facut de Citroen, pana acum la Paris era posibila aceasta aventura cu ajutorul unui model 2 CV. Acum istoria se repeta de la bordul unui cabriolet electric cu 4 locuri.

    Buggy-ul Citroen e-Mehari cu aspect de plaja si motor 100% electric cu o autonomie de pana la 200 km este perfect pentru o excursie urbana. E-Mehari este un autovehicul indraznet, imbinat armonios si in ton cu spiritul CITROËN. E-Mehari este  conceput pentru a atrage clientii care cauta un vehicul alternativ, cu o perspectiva pozitiva asupra vietii, atent la tendinte si la natura.

    O idee buna

    Din 30 iunie pe o perioada de 36 de luni si 30.000 de km, daca te afli in Franta, (o buna idee ce s-ar putea importa si la noi pe litoral sau in marile orase din Romania) un e-Mehari ar putea fi al tau pentru 99 euro/luna cu un avans de doar 12.000 euro. Acesta avans ajunge la 2990 euro net dupa deducerea primei de mediu (in Franta este de 6000 de euro, si a primei de casare de 4000 euro pentru un autoturism particular sau unul utilitar (pus in circulatie inainte de 01/01/2006 si destinat casarii). Un model de business simplu eficient, demn de urmat si la noi, care integreaza masinile electrice, prima ecologica si modelul Rabla. Este un model de business si de asezare a unui automobil electric in piata.

    E-Citroën Mehari: un spirit liber

    E-Mehari este un autovehicul conectat
    la istoria brandului, dar cu strategie ferma de viitor. Ar putea fi considerat un cadou, daca vreti,  pentru un vehicul iconic, aparut in 1968, dar nu doar atat: este un cabriolet all electric cu patru locuri, vesel si cu aspectul simpatic al unui buggy. Datorita noii etape de parteneriat cu Bollore Group, Citroen confirma ambitia de a aduce in piata vehicule distincte.

    O experienta de condus in libertate

    Desi e-Mehari este un vehicul de design simplu, relaxat, cu toate acestea, este dotat cu o tehnologie avansata. Avem de-a face cu un vehicul electric a carui baterie este realizata cu expertiza grupului francez Bollore. Cu bateriile LPM® (litiu polimer metal), e-Mehari are o autonomie OK pentru mediul citadin. Bateriile LPM sunt recunoscute pentru densitatea lor energetica si de siguranta in utilizare. Acestea sunt baterii uscate (complet solide) si ofera multe avantaje, cum ar fi de exemplu rezistenta la factorii externi iarna, daca tinem cont de arhitectura masinii. Bateriile permit lui Citroen E-Mehari atingerea unei viteze maxime de 110 km/h  si o autonomie de 200 km in oras. Aceste baterii pot fi reincarcate complet in opt ore pe un soclu 16A (statie publica interna sau statii, cum ar fi Autolib in Franta), sau in 13 ore pe un soclu intern 10A.

    Ca rezultat, e-Mehari transmite un nou sentiment de libertate si relaxare,  generand bucurie gratie caroseriei deschise, performantelor de  acceleratie, usurintei si  calmului specifice unui vehicul electric.

    Vizualizari: 1642
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »