rss

Citroen DS4 a primit 5 stele EuroNCAP

  1. 30/05/2011
  2. Categoria: Citroën
  3. Tags: Citroen, DS4, Euro NCAP
    Vezi toate fotografiile (1)

    Citroen DS4  a obtinut punctajul maxima de 5 stele la ultimele teste de impact Euro NCAP, cu un punctaj de 97% pentru sistemele sale de asistenta. Totodata, modelul francezilor a fost premiat si cu Euro NCAP Advanced.

    La obtinerea acestui rezultat a contribuit echiparea standard, care include sistemul electronic de asistenta la franare, sistemul electronic de asistenta la franarea de urgenta, sistemul inteligent de control al tractiunii si ESP.

    La interior, Citroen  DS4 beneficiaza de sase airbag-uri in dotarea de serie (sofer, pasager fata dreapta, laterale si cortina).

    Printre sistemele de siguranta disponibile se numara si sistemul de monitorizare a unghiului mort, pilotul automat si limitatorul de viteza programabil.

    In plus, Citroën DS4 a primit si un premiu Euro NCAP pentru serviciul Citroën eTouch, o gama de servicii ce include apelurile de urgenta si apelurile pentru asistenta (in functie de tara).

    Aceste doua servicii, disponibile non stop, folosesc o cartela SIM integrata. Daca apare vreun incident sau daca soferul observa un accident, vehiculul poate fi localizat imediat pentru a beneficia de serviciile de urgenta.

    Citroën eTouch include si doua servicii disponibile online de pe pagina personala a clientilor MyCITROËN: un manual de revizii si EcoDriving.

    Acestea servicii sunt gratuite pe perioada de garantie contractuala a vehiculului.
     

    Vizualizari: 2189