rss

Noul Citroen C4 a primit 5 stele Euro NCAP

  1. 30/08/2010
  2. Categoria: Citroën
  3. Tags: citroen c4,
    Vezi toate fotografiile (1)

    In urma testelor efectuate de Euro NCAP, noul Citroen C4 a reusit sa atinga un rating de cinci stele, cu un scor de 97% la categoria “asistenta de siguranta". Modelul va fi prezentat la Salonul Auto de la Paris in luna octombrie.

     

    Tehnologia de siguranta a noului C4 include ABS cu EBD (Electronic Brake Distribution), EBA (asistenta la franarea de urgenta) si ESP (Electronic Stability Program). In plus, ocupantii masinii vor avea parte de sase airbag-uri: sofer, pasager-fata, laterale fata si cortina.

     

    Alte caracteristici inovatoare cuprind: noul sistemul de monitorizare a unghiului mort care alerteaza soferii de prezenta vehiculelor in unghiurile moarte ale masinii, o functie de iluminare “dupa colt” pentru o mai buna vizibilitate in curbe, cruise control si limitator de viteza.

     

    Noul C4 va fi alimentat de o gama de motoare ce nu a fost inca dezvaluita. Unele dintre unitatile de putere prezente pe acest model vor beneficia de sisteme Stop & Start, care vor permite reducerea nivelului de emisii de CO2 pana la 99 g / km.

    Vizualizari: 1886