rss

Citroen nu va oferi discount pentru noul C4 hatchback

  1. 26/11/2010
  2. Categoria: Citroën
  3. Tags: citroen c4, , Discount, pret, reduceri,
    Vezi toate fotografiile (1)

    Deoarece nu doreste sa ofere discount, Citroen a lansat ultimul sau hatchback compact, C4, cu un pret de baza mai mic, despre care producatorii auto spun ca lasa dealerilor putin loc pentru reduceri de pret.

     

    Aceasta este o strategie radicala pentru Citroen, care a fost unul dintre cei mai insistenti discounteri printre marcile de volum ale Europei. In Franta, pretul de baza al lui C4 este de 16.990 euro, comparativ cu 16.390 pentru Volkswagen Golf, 20.300 euro pentru Renault Megane si 17.600 euro pentru Ford Focus.

     

    In timp ce pretul de baza al Golf-ului este usor mai scazut decat la C4, Citroen spune ca pretul lui C4 este deja o afacere foarte buna, deoarece ofera tehnologii si caracteristici de design la un pret foarte competitiv.

     

    Directorul de produs pentru C4, Jean-Michel Marmiesse, sustine ca pretul lui C4 este agresiv de la inceput pentru a gasi rapid o nisa. De asemenea, expertii din industrie spun ca acordarea de reduceri cumparatorilor afecteaza valorile reziduale, un factor important pentru clientii de flote. Discount-urile au, de asemenea, un impact asupra imaginii Citroen printre cumparatori

    Vizualizari: 2069