rss

Chevrolet pregateste Sonic RS, versiunea americana a viitorului Aveo RS

  1. 20/12/2011
  2. Categoria: Chevrolet
  3. Tags: Aveo, Chevrolet, sonic
    Vezi toate fotografiile (1)

    Chevrolet va lansa noul Sonic RS pe piata din SUA. Viitorul Sonic, comercializat in Europa sub numele de Aveo, este echipat cu motorul turbo Ecotec de 1,4 l, ce dezvolta o putere de 138 CP.

    Chevrolet Sonic RS este oferit exclusiv in varianta cu cinci usi. Sistemul infotainment exclusivist MyLink dezvoltat de Chevrolet este inclus in dotarea standard a autovehiculului.

    Sonic RS va fi disponibil in culorile Rosu Victory, Alb Summit, Gri Cyber metalizat si Negru Granite metalizat, o culoare noua a caroseriei disponibila pentru autovehiculul Sonic an model 2013.

    La interior modelul vine cu scaune fata sport noi, volan sport nou, maneta noua a schimbatorului de viteze (transmisie manuala), pedale sport noi de aluminiu si culori interioare specifice modelului RS pentru panoul de instrumente si capitonajul portierelor.

    Modelul Sonic RS este pus in miscare de un motor Ecotec turbo de 1,4 l, care dezvolta o putere de 138 CP si un cuplu maxim de 200 Nm. Sistemul de propulsie cu supraalimentare este unicul din acest segment de autovehicule. Unitatea poate fi cuplata fie la o transmisie automata, fie la una manuala cu sase trepte.

    Nu este exclusa ipoteza lansarii unei versiuni RS a modelului Chevrolet Aveo, regasit in showroomurile europene.

    Vizualizari: 2115