rss

Chevrolet Colbalt, arma americanilor pentru rusi

  1. 20/08/2012
  2. Categoria: Chevrolet
  3. Tags: Aveo, Chevrolet, cobalt
    Vezi toate fotografiile (3)

    Chevrolet va lansa un nou sedan pentru pietele din Europa de Est si Rusia. Denumit Cobalt, noul model va fi in curand expus la Salonul Auto de la Moscova.

    Prezentat pentru prima data in noiembrie, anul trecut, noul Chevrolet Cobalt reprezinta cea mai noua propunere a americanilor pentru Europa de Est si Rusia. Sedanul low cost masoara 4,48 metri in lungime, 1,73 metri in latime si 1,51 in inaltime si va ajunge in showroomuri la inceputul anului viitor.

    Modelul completeaza gama Chevrolet, oferind o varianta mai ieftina comparativ cu berlina Aveo, urmand a fi propusa la un pret mai apropiat de Spark. Noul Cobalt va fi disponibil cu o singura motorizare, si anume o unitate pe benzina de 1,5 litri, capabila sa dezvolte 105 Cai Putere.

    Puterea poate fi transmisa fie prin intermediul unei cutii de viteze manuala, fie cu ajutorul uneia automate cu sase rapoarte. ESP-ul in dotarea standard va fi oferit doar in tarile unde aceasta conditie este reglementata prin lege.

    Momentan nu exista informatii care sa confirme o eventuala lansare a noului Chevrolet Cobalt pe pietele din Uniunea Europeana.

    Vizualizari: 1546
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »