rss

Chevrolet Aveo sedan si Captiva, au primit cinci stele la ultimele teste EuroNCAP

  1. 26/10/2011
  2. Categoria: Chevrolet
  3. Tags: Aveo, Captiva, Chevrolet
    Vezi toate fotografiile (2)

    Noile Chevrolet Aveo sedan si SUV-ul Captiva au primit punctajul maxim la ultimele teste de siguranta EuroNCAP. Cele doua autoturisme se alatura modelelor Cruze, Orlando si Aveo hatchback, care au primit toate un punctaj de cinci stele.

    Printre echipamentele care au contribuit la inregistrarea acestui rezultat se numara sistemul de asistenta la urcarea în rampa(HSA), sistemul de control al stabilitatii (ESC), sistemul de franare antiblocare (ABS) cu sistem de asistentala franare si sistemul de control la coborarea în panta.

    Chevrolet Captiva ofera in echiparea standard airbaguri frontale, laterale si tip cortina, precum si centuri de siguranta cu dispozitive de pretensionare pentru locurile din fata si trei centuri de sigurantacu prindere în 3 puncte pentru scaunele din spate.

    Siguranta copiilor este asigurata de Sistemul ISOFIX pentru scaunele pentru copii. Modelul mai beneficiaza de tetiere active, pedalier retractabil si frana electrica de parcare.

    In ceea ce priveste modelul Chevrolet Aveo, acesta vine echipat cu sase airbaguri in standard, conectate la modulele de senzori si diagnoza montate pe linia centrala a autovehiculului. Tot in dotarea standard intra si asistentul la urcarea în rampa si tempomatul cu functie de limitare a viteze

    La capitolul siguranta activa, constructorul auto ofera sistemul de control al stabilitatii, sistemul de control al tractiunii, sistemul de franare antiblocare cu patru canale si asistenta la franare si sistemul de distributie electronicaa fortei de franare (EBD).

    Vizualizari: 2328
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »