rss

Chevrolet, cea mai mare crestere in Romania

  1. 26/10/2010
  2. Categoria: Chevrolet
  3. Tags: Aveo, Chevrolet, Romania, Spark
    Vezi toate fotografiile (1)

    Chevrolet este marca de volum cu cea mai mare crestere a vanzarilor in primele 9 luni ale anului: +26.41% (conform datelor din buletinul statistic APIA), intr-o piata aflata in declin cu 24%.

    Totodata, dintre marcile de import, Chevrolet inregistreza in primele 9 luni cea mai mare crestere a cotei de piata fata de aceeasi perioada a anului trecut: +1.65%, cu 3.609 autoturisme livrate.

    In luna septembrie, Chevrolet ocupa locul 6 in top 10 autoturisme import, urcand 4 pozitii fata de anul trecut.

    Chevrolet Spark este liderul necontestat din segmentul mini. Citadina este echipata standard cu motorizari Euro 5 (taxa de poluare zero), aer conditionat, 6 airbaguri, ESC, ABS, asistenta la franare, radio CD-MP3 cu USB, geamuri electrice fata  poate fi achizitionat de la 5199 Euro cu TVA si primele de casare incluse.

    Chevrolet Spark are o cota de piata de 32,5% in luna septembrie si de 34,6% in primele 9 luni ale anului (livrari din import, segment A, conform APIA).

    Chevrolet Aveo ramanane unul dintre cele mai cautate modele de pe piata. Aveo Sedan echipat standard cu motorizari EURO 5, aer conditionat, ABS, airbag sofer si pasager, geamuri electrice fata, radio CD-MP3 si 5 ani garantie poate fi achizitionat de la 5849 Euro Euro cu TVA si primele de casare incluse.

    In septembrie Chevrolet Aveo atinge o cota de piata de 12,5%, iar in primele 9 luni ale anului de 10,8% (livrari din import, segment B, conform APIA).
           
    Chevrolet Cruze s-a impus in segmentul C printr-un nivel de echipare standard fara concurenta. De la lansare, vanzarile modelului Cruze au crescut de la luna la luna, astfel in septembrie modelul compact de la Chevrolet a inregistrat o cota de piata de 5,7%; pentru primele 9 luni ale anului inregistreaza o cota de piata de 3,8% (livrari din import, segment C, conform APIA).

    Chevrolet Cruze este echipat standard cu motorizari Euro 5,  aer conditionat, 6 airbaguri, ESC, TCS, EBD, ABS, radio-CD MP3. Cruze beneficiaza de 5 ani garantie si este cotat cu 5 stele EuroNCAP, obtinand cel mai bun rezultat din istoria Euro Ncap la impactul lateral si frontal. Datorita avantajelor foarte mari pe care le ofera clientilor, Cruze a primit premiul AutoBest 2010 in Europa.

    Chevrolet Cruze poate fi achizitionat incepand de la 9499 Euro cu TVA si primele de casare incluse.

    La anul, Chevrolet va lansa in Romania inca 5 noi modele reinnoind astfel complet gama sa de autovehicule, ocazie cu care isi va sarbatori si cei 100 de ani de existenta.

    Vizualizari: 1907
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »