rss

Noul Chevrolet Camaro, detalii si preturi pentru Romania

  1. 21/08/2013
  2. Categoria: Chevrolet
  3. Tags: Camaro, Chevrolet
    Vezi toate fotografiile (4)

    Noul Chevrolet Camara va debuta la nivel european cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt. Supercarul american va ajunge in Romania la finalul acestui an si va fi oferit la preturi incepand de la 41.157 euro, versiunea coupe, si  46.157 euro, versiunea decapotabila.

    La cea de-a 65-a editie a Salonului Auto de la Frankfurt, Chevrolet va lansa noul Camaro in versiunile decapotabila si coupe. Noul Camaro va ajunge la reprezentantele Chevrolet selectate din Europa spre finalul acestui an. In Romania, noul Camaro coupe va costa de la 41.157 euro, iar versiunea decapotabila de la 46.157 euro.

    Noul Camaro prezinta caracteristici aerodinamice imbunatatite, de inalta performanta, care asigura o racire mai eficienta si mai multa stabilitate la viteze mari de deplasare. Partea frontala prezinta o grila inferioara mai lata si o grila superioara mai ingusta, in timp ce priza de aer functionala integrata in capota contribuie la reducerea temperaturii si a coeficientului aerodinamic.

    In partea din spate, capacul portbagajului, lampile orizontale si un difuzor de aer completeaza acest design nou. Atat varianta coupe, cat si cea decapotabila sunt echipate cu un spoiler cu o antena integrata.

    Puterea este furnizata de un motor V8 de 6,2 l cu eficienta dovedita, care functioneaza impreuna cu o transmisie manuala sau automata cu 6 trepte de viteza. Modelul cu transmisie automata include functia de management activ al carburantului si sistemul de sincronizare variabila a supapelor (VVT).

    Versiunea cu transmisie manuala dezvolta o putere de 432 cp (318 kW) la turatii de 5.900 rpm si genereaza un cuplu de 569 Nm la 4.600 rpm. Autovehiculul este propulsat de la 0 la 100 km/h in 5,2 secunde pentru versiunea coupe cu transmisie manuala si in 5,4 secunde pentru versiunea decapotabila cu transmisie manuala.

    Accesul in interiorul noului Camaro se realizeaza foarte simplu si confortabil datorita functiei standard de acces fara cheie; pentru varianta cu transmisie automata, clientii pot opta pentru functia de pornire de la distanta a motorului. Pentru locurile din fata ale variantei coupe pot fi selectate scaunele sport tip bucket Recaro cu tapiterie din piele si reglare electrica.

    Printre alte detalii interioare se numara un nou afisaj color ce proiecteaza date pe parbriz si noul sistem infotainment Chevrolet MyLink, amplasat pe consola centrala. Sistemul este echipat cu un ecran tactil color de 7”, de inalta rezolutie si are un meniu clar, cu afisaj sub forma de pictograme.

    Vizualizari: 10646
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »