rss

Chevrolet Captiva facelift debuteaza la Geneva

  1. 25/02/2013
  2. Categoria: Chevrolet
  3. Tags: Captiva, Chevrolet, facelift
    Vezi toate fotografiile (1)

    Chevrolet va lansa cu ocazia Salonului Auto de la Geneva versiunea cu facelift a crossoverului Captiva. Noul model va ajunge pe piata din Romania in a doua parte a acestui an.

    Chevrolet Captiva facelift aduce modificari ale partilor din spate si din fata, inclusiv lampi spate noi cu LED-uri, tevi de esapament unghiulare cromate si o bara de protectie restilizata. Bara de protectie fata este acum mai joasa, incluzand o grila noua, tip plasa metalica, precum si proiectoare de ceata restilizate.

    Echiparile superioare ale modelului Captiva vor oferi functia de pornire si acces fara cheie. La interior, autovehiculul va dispune de tapiterie pentru scaune din materiale textile noi (specificatii pentru versiunile de echipare superioare: scaune din piele) si ornamente restilizate pe panoul de instrumente. Sistemul de climatizare cu doua zone, pachetul de iluminare ambientala si scaunele spate incalzite asigura un confort sporit pentru anumite versiuni de echipare.

    Cu o capacitate maxima de sapte locuri, Captiva restilizat va fi oferit in compania trei motoare: o unitate supraalimentata pe benzina de 1,4 l, cu o putere de 140 CP, un motor pe benzina de 1,6 l, precum si un motor diesel de 1,7 l ce dezvolta o putere de 130 cp. Tehnologia Start/Stop este disponibila standard pentru toate versiunile echipate cu transmisie manuala. Modelul Trax este disponibil cu tractiune pe puntea fata si cu tractiune integrala.

    Variantele superioare de echipare vor include in dotarea standard tehnologia Chevrolet MyLink, un sistem ce afiseaza continutul smartphone-urilor compatibile pe ecranul color tactil de sapte inch, de inalta rezolutie.

    Noul Chevrolet Captiva facelift va ajunge in showroomurile din Romania in a doua parte a acestui an.

    Vizualizari: 2693
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »