rss

Chevrolet ar putea vinde 1 milion de masini in Europa pana in 2015

  1. 03/02/2010
  2. Categoria: Chevrolet
  3. Tags: Aveo, Chevrolet, Cruze, General Motors, Spark
    Vezi toate fotografiile (1)

    In doar cinci ani, Chevrolet a promovat de la statutul unui jucator relativ marunt in Europa la unul dintre cei mai importanti combatanti din sectorul entry-level; in plus, au reusit sa-si mentina vanzarile la un nivel respectabil in ciuda unui 2009 dezastruos pentru intreaga industrie.

    Acum insa apele incep sa se linisteasca, iar General Motors, compania-mama, nu vrea sa piarda ocazia de a dubla numarul de masini pe care Chevrolet le vinde in prezent intr-un an.

    Asta ar insemna ca nu mai putin de 1 milion de masini cu “funda” pe calandru sa fie comercializate anual pana in 2015, obiectiv ce poate fi atins, crede GM, prin substituirea fostelor modele Daewoo cu viitoarele masini globale (Cruze, Aveo, Volt, Spark sau Orlando).

    Anul trecut, in conditiile economice anterior specificate, Chevrolet a vandut 425.000 de masini, fapt care ne determina sa credem ca, in cinci ani de-acum incolo, tinta fixata poate fi atinsa. Ramane de vazut si cat suflu va mai avea criza, mai ales in zonele din Europa de Est – principalele responsabile pentru rezultatul slab inregistrat anul trecut de Chevy la nivel comercial.

    Vizualizari: 1758