rss

Noutatile Chevrolet la Geneva

  1. 07/03/2012
  2. Categoria: Chevrolet
  3. Tags: Chevrolet, Cruze, Malibu
    Vezi toate fotografiile (3)

    Chevrolet a adus la Salonul Auto de la Geneva o serie de noutati, atractia principala fiind noul Cruze station wagon. La standul constructorului auto mai fac act de prezenta doua noi concepte, noul Malibu, precum si sistemul infotainment MyLink.

    Varianta station wagon a modelului Cruze aduce o serie de modificari estetice si mecanice care se vor regasi pe intreaga gama. Astfel, Cruze din 2012 prezinta mai multe elemente de design modificate, inclusiv partea frontala, partea interioara a farurilor si proiectoarele de ceata, precum si noi modele de jante.

    Printre functiile noului Cruze se numara accesul on autovehicul si pornirea fara cheie, camera video pentru marsarier, sistemul infotainment Chevrolet MyLink si sistemul start-stop.

    Citeste si Chevrolet Volt si Malibu au primit punctaj maxim la testele EuroNCAP

    Chevrolet Cruze station wagon (si intreaga gama) este disponibil cu patru variante de motorizari. Pe langa actualele unitati pe benzina de 1,6 litri si de 1,8 litri, oferta se va imbogati cu un nou motor turbo pe benzina de 1,4 litri si unul diesel de 2,0 litri.

    Tot la Geneva sunt prezentate si prototipurile Code 130R si Tru 140S, proiectate pentru tineri. Modelul Code 130R cu motor supraalimentat este un coupe cu tractiune pe puntea spate, ce poarta amprenta stilistica a casei auto.

    De cealalta parte, Tru 140S cu tractiune pe puntea fata este un coupe sport exotic, cu patru locuri, disponibil la un pret accesibil. Modelul hatchback cu trei usi este bazat pe aceeasi platforma ca modelul Chevrolet Cruze si Volt.

    Printre noutati si numara si noul Malibu si noul sistem infotainment al marcii, Chevrolet MyLink, care integreaza dispozitive precum smartphone-urile.

    Vizualizari: 1908
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »