rss

Chevrolet Volt si Malibu au primit punctaj maxim la testele EuroNCAP

  1. 23/11/2011
  2. Categoria: Chevrolet
  3. Tags: Chevrolet, EuroNCAP, Malibu, Volt
    Vezi toate fotografiile (1)

    Modelele Chevrolet Volt si Malibu au primit cinci stele la ultimele teste de siguranta efectuate de EuroNCAP. Volt este primul autovehicul electric dezvoltat de un producator american care a primit cel mai mare punctaj Euro NCAP la toate categoriile.

    Autoturismul electric cu autonomie extinsa beneficiaza de o caroserie extrem de rigida, construita din otel ultra-rezistent, precum si de o serie de functii de siguranta pasiva si activa.

    Volt este echipat cu ABS standard pentru toate cele patru roti, sistemul de control al tractiunii, functia de distributie electronica a fortei de franare, sistemul de asistare la franare si sistemul electronic de control al stabilitatii, 8 airbaguri standard si un pedalier retractabil, un sistem ISOFIX de fixare a scaunelor pentru copii pe locurile din spate,

    Lista dotarilor in materie de siguranta continua cu scaune fata cu tetiere reglabile pentru protectia impotriva leziunilor cervicale si un semnal acustic care poate fi activat de sofer pentru a avertiza pietonii de apropierea autovehiculului.

    Modelul a mai primit punctaj maxim in aprilie 2011, acordat de Institutul american pentru asigurarea sigurantei rutiere(IIHS), care i-a acordat calificativul „Cel mai bun autovehicul in materie de siguranta”. Si Administratia Nationala pentru Siguranta Traficului din S.U.A. (NHTSA) i-a acordat autovehiculului un punctaj de cinci stele.

    Noul Chevrolet Malibu va fi comercializat in premiera in Europa si dispune de o structura sofisticata pentru o protectie maxima in eventualitatea producerii unui accident. Editia europeana va fi echipata cu 6 airbaguri in total si cu o gama extinsa de sisteme de control al sasiului.

    Vizualizari: 2089
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »