rss

Noua generatie Chevrolet Aveo a fost amanata pentru 2011

  1. 26/05/2009
  2. Categoria: Chevrolet
  3. Tags: Aveo, Chevrolet, GM, Hatchback, LANSARE
    Vezi toate fotografiile (1)

    La inceputul anului viitor ar fi trebuit sa apara noua generatie Chevrolet Aveo, insa gravele probleme financiare cu care se confrunta General Motors i-a determinat pe oficialii companiei sa amane lansarea modelului sau cu un an.

    La insistentele administratiei Barack Obama, cei trei giganti auto din Detroit sunt nevoiti sa se reorienteaze catre crossovere si modelele de clasa mica in detrimentul SUV-urilor si a camionetelor de mari dimensiuni. Daca Ford a anuntat deja ca va incepe comercializarea in SUA a noului Fiesta in 2010, iar Chrysler va vinde modele FIAT spre sfarsitul aceluiasi an, General Motors a fost nevoit sa amane momentul aparitiei noului Chevrolet Aveo pentru anul 2011.

    Hatchback-ul de mici dimensiuni a suferit o operatie majora de restilizare anul trecut, insa sufera inca la capitolul calitate si dinamica la condus. De aceea, Chevrolet a decis ca trebuie sa dezvolte un model nou care sa ofere un nivel ridicat de rafinament la acelasi pret, pentru ca astfel ca poata face fata in lupta cu modelele similare concurente existente deja pe piata.

    Vizualizari: 1480