rss

Paris, rampa de relansare pe piata europeana pentru Cadillac

  1. 16/09/2010
  2. Categoria: Cadillac
  3. Tags: Cadillac, Cadillac cts coupe, Cadillac SRX, paris 2010
    Vezi toate fotografiile (1)

    Cadillac va prezenta numeroase modele pentru 2011 cu ocazia Salonului Auto de la Paris, printre care se numara si CTS Coupe, CTS Sport Wagon (break), CTS-V sedan, crossoverul CTS-V Coupe SRX  si Escalade Hybrid.

    Astfel, producatorul auto marcheaza un nou inceput pe piata europeana, cu retea de dealeri noua, formata din aproximativ 40 de puncte de vanzare in principalele tari din Europa.

    Noul CTS-V Coupe, a carui putere ajunge la 564 cai, isi va face debutul european la Paris, urmand a fi lansat pe piata in 2011. Intre timp CTS Sport Wagon, care este pus in miscare de un V6 cu injectie directa, pe benzina, de 3,0 si 3,6 litri,figureaza deja in ofertele europene.

    Crossoverul SRX se lauda cu un nou design, acesta fiind echipat cu un propulsor V6 de 3,0 litri, cu injectie directa.
    Wolfgang Schubert, Managing Director Cadillac Europa a declarat ca producatorul auto “a progresat considerabil” de la anuntul facut la Geneva, la inceputul anului, privind planurile sale pentru Europa.

    Schubert a mai spus ca oferta de noi modele pregatite pentru Paris este o dovada ca numele Cadillac reprezinta un competitor serios pe piata premium.

    Vizualizari: 2188