rss

Cadillac lanseaza noua nava amiral XTS

  1. 17/11/2011
  2. Categoria: Cadillac
  3. Tags: Cadillac, xts
    Vezi toate fotografiile (9)

    Cadillac a lansat la Salonul Auto de la Los Angeles noul varf de gama XTS. Modelul brandului de lux al conglomeratului General Motors va debuta pe piata americana in primavara anului 2012.

    Descrisa de Cadillac ca fiind cea mai avansata masina din istoria marcii, noul XTS vine cu o serie de dotari de ultima ora: sistem multimedia CUE cu comanda vocala si gestuala, cu touch screen de 8 inch.

    Lista continua cu Magnetic Ride Control, cea mai rapida suspensie din lume, disponibila in echiparea standard, si tractiune integrala, sistem Haldex si diferential autoblocant pe spate, sistem de franare Brembo si multe altele.

    Pachetul dotarilor de siguranta cuprinde Lane Departure Warning, Forward Collision Alert, Safety Alert Seat, Side Blind Zone Alert, Rear Cross Traffic Alert si Reflected LED display. La interior, pasagerii din spate pot conta pe cei 1,016 m la nivelul picioarelor, in timp ce portbagajul ofera un spatiu de 509 litri.

    Cadillac XTS este pus in miscare de noul motor LFX V6 de 3,6 litri, care produce 300 Cai Putere si un cuplu maxim de 357 Nm. Puterea este transmisa prin intermediul unei cutii de viteze automate Hydra-Matic 6T70 cu sase rapoarte. Datele privind consumul si emisiile de noxe nu au fost inca publicate.

    Noul Cadillac XTS va fi produs la uzina Oshawa, Ontario, incepand din primavara anului 2012. Momentan nu se cunosc informatii privind comercializarea modelului pe pietele europene.

    Vizualizari: 2324