rss

GM a anuntat participantii la V-Series Challenge

  1. 24/10/2009
  2. Categoria: Cadillac
  3. Tags: Bob Lutz, Cadillac, CTS-V, GM, Jaguar XF-R
    Vezi toate fotografiile (1)

    Nu cum mult timp in urma, auto.ro va informa despre planul inedit al lui Bob Lutz de a demonstra potentialul lui Cadillac CTS-V, “guru” lui GM aruncand manusa tuturor posesorilor de sedan-uri foarte puternice interesati sa infrunte, pe circuit, impresionantul “business-machine” american.

    Natural, au existat o multime de indvizi gata sa demonstreze ca CTS-V poate fi batut, fapt care i-a determinat pe cei de la GM sa execute o selectie preliminara, in urma careia au ramas doar sapte.

    Printre acestia se afla si trei jurnalisti, unul dintre ei – Wes Siler de la “Jalopnik” – urmand a pilota un Jaguar XFR.

    Deocamdata nu se stie la volanul caror masini vor sosi Jack Baruth (“The Truth About Cars”) si Lawrence Ulrich (freelancer), insa cunoastem celelalte patru masini pe care le va avea de infruntat protejatul lui Lutz: un BMW M3, un BMW M5, un Audi RS4 si un... alt Cadillac CTS-V.

    Intersant este insa si faptul ca, potrivit blog-ului GM, Cadillac Notes, mai este loc pentru inca doi competitori. Cu tot respectul pentru celelalte masini implicate in duel, speram ca eventualii “intarziati” la petrecere sa o faca cu adevarat dificila pentru “sarbatorit”.

    Nu de alta, dar cu greu poti fi numit “rege” daca nu bati pretendenti de calibrul lui Audi RS6 sau Porsche Panamera...

    Vizualizari: 1403