rss

Cadillac confirma CTS-V Sport Wagon

  1. 21/09/2009
  2. Categoria: Cadillac
  3. Tags: Cadillac, Combi, CTS, CTS-V, CTS-V Sport Wagon
    Vezi toate fotografiile (1)

    Sa lansezi un combi de 556 CP pe o piata unde nu-i o versiune de caroserie tocmai iubita pare o nebunie. Faptul ca suntem si in plina criza economica nu face decat sa puna alt semn de intrebare vizavi de cariera lui CTS-V Sport Wagon, a carui intrare in productie a fost confirmata de Cadillac.

    In lipsa cifrelor oficiale, fanii s-au grabit sa incoroneze CTS-V Wagon nu numai cel mai rapid combi din State, ci din toata lumea. Ramane de vazut daca va fi asa, dar un lucru e sigur: va avea destula putere, mult peste nevoile lui Average Joe...

    Edmunds sustine ca decizia finala a fost luata dupa multe deliberari, ezitarea managementului Cadillac fiind pusa pe seama reticientei publicului american, nu tocmai cel mai mare fan al acestui tip de caroserie.

    Astfel, gama CTS-V va fi in curand completa, dupa ce a fost confirmata si versiunea coupe acum doua luni.

    CTS-V Wagon va concura cu BMW M5 Touring si Mercedes E63 AMG T-Modell, dar numai cu acesta din urma pe teren propriu. Bavarezii au anuntat ca nu au planuri sa exporte Touring-ul, in timp ce vanzarile celor din Stuttgart sunt foarte mici peste Ocean. Chiar si asa, T-Modell-ul pare sa aiba un avantaj de imagine (daca putem sa zicem asa), dar care va fi combatut de Cadillac cu un pret de pornire substantial mai mic, cu 20.000 USD - spun unele surse neoficiale.

    Vizualizari: 1181