rss

Cadillac CTS-V Coupe: primele imagini

  1. 05/01/2010
  2. Categoria: Cadillac
  3. Tags: Cadillac, Corvette zr1, cts-v coupe, GM, Sedan
    Vezi toate fotografiile (7)

    Cu un motor V8 capabil de 556 CP, Cadillac CTS-V este, fara-ndoiala, o oferta ce trebuie luata in calcul de catre indivizii focusati in trecut doar pe “miscarile” uber-sedan-urile germane.

    Totusi, obisnuirea respectivei audiente cu o noua autoritate in domeniu nu se poate face printr-o simpla aparitie meteorica, astfel incat marca de lux a lui GM a fost nevoita sa-si consolideze declaratia de razboi cu CTS-V Coupe.

    Reteta este in mare masura aceeasi cu cea aplicata in cazul modelului cu patru usi: in locul motorului V6 de trei litri (sau a celui de 3,6 litri), yankeii au asezat in compartimentul motor a lui CTS Coupe propulsorul de 6,2 litri regasit si sub capota lui Corvette ZR1, usor “dezumflat” pana la 556 CP.

    “V”-ul inoculat in noul nume al masinii mai anunta si un tren de rulare “prelucrat” conform rigorilor nisei in care va concura, precum si o masa proprie ceva mai mica. In rest, cu exceptia ecartamentului spate mai lat cu aproximativ 2,5 cm si a jantelor “smechere”, CTS-V arata la fel ca un CTS normal.

    Perfect – “BMW”-istii nici nu vor sti ce i-a lovit...

    Vizualizari: 1760
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »