rss

Bugatti va prezenta noul Royale la Frankfurt?

  1. 05/04/2009
  2. Categoria: Bugatti
  3. Tags: bugatti royale, Citroen, PSA
    Vezi toate fotografiile (1)

    Putine masini din istoria industriei auto se pot lauda ca au trecut mai razant de termeni precum “perfectiune” sau “absolut” decat Bugatti Royale, un colos exclusivist despre care cifrele spun totul: 6,4 m lungime, 4,3 m ampatament, aproape 3,2 tone greutate si un motor cu 8 cilindri in linie de 12,7 litri.

    In definitiv, doar un Bugatti poate rivaliza cu un Bugatti, iar compania franceza se pregateste, se pare, sa demonstreze acest lucru chiar la Frankfurt.

    Se stie deja ca cel mai de pret nume din galeria de brand-uri a lui Volkswagen trebuie sa conceapa un inlocuitor pentru Veyron, insa acesta nu va debuta pe piata mai devreme de 2012.

    Intre timp, fanii marcii (cu bani sau fara) trebuie intretinuti cu mai mult decat niste versiuni speciale ale supercar-ului cu motor de 1001 CP, asa ca exista deja zvonuri potrivit carora, la Frankfurt, Bugatti pregateste un remake a lui Royale.

    Ca si ilustrul sau predecesor, noua masina – probabil un membru al tagmei coupe-urilor cu patru usi – va fi una a superlativelor din toate punctele de vedere, inclusiv in ceea ce priveste tehnica (mai mult ca sigur, va fi animata de acelasi quad-turbo W16 de pe Veyron).

    Cat despre pret, va lasam pe voi sa va ganditi cam cat s-ar cere pe un automobil fabricat intr-o serie limitata la doar 6 exemplare si vandut doar celor mai loiali clienti ai lui Bugatti.

    Vizualizari: 1241