rss

Se intampla si la case mai mari. Bugatti recheama in service 47 de Chiron-uri din cauza unor suduri

  1. 08/12/2017
  2. Categoria: Bugatti
  3. Tags: Chiron, recall bugatti chiron, recall chiron, rechemare in service bugatti, rechemare in service chiron
    Vezi toate fotografiile (4)

    Bugatti a lansat noul Chiron in urma cu un an la Geneva, iar masina a inceput sa faca valva foarte rapid printre pasionatii auto. Atractia principala este fara indoiala unitatea W16 de 8 litri cu patru turbine de sub capota, care dezvolta 1.500 de cai putere si 1.600 Nm cuplu.

    In ciuda unei mase totale de aproape 2 tone, masina accelereaza de la 0 la 100 de km/h in doar 2,5 secunde si are o viteza maxima limitata din cauza anvelopelor la 420 de km/h. Unele voci sustin ca fara aceasta piedica, Chiron ar putea atinge chiar si 470 de km/h.

    Toata aceasta exclusivitate costa, iar atunci cand vine vorba despre un Bugatti, pretul nu poate fi deloc mic. Fiecare exemplar costa 2,5 milioane de euro, dar asta nu inseamna ca vei avea o masina perfecta.

    De ce spunem asta? Ei bine, pentru ca oficialii brand-ului din Molsheim tocmai i-au informat pe cei de la NHTSA, adica National Highway Trafiic Safety Administration, ca vor rechema in service 47 de Chiron-uri vandute la nivel mondial. Din cate se pare, inginerii au descoperit o problema de sudura la scaune.

    Toate unitatile afectate vor fi transportate in deplina siguranta la cel mai apropiat showroom Bugatti, unde vor fi inspectate pana in cel mai mic detaliu. Daca cei de acolo vor observa o problema la nivelul scaunelor, acestea vor fi inlocuite cu totul. Desigur, toate costurile vor fi suportate de producator.

    Vizualizari: 2189