rss

Bugatti ar putea sa dezvolte un model electric cu 4 usi

  1. 19/09/2017
  2. Categoria: Bugatti
    Vezi toate fotografiile (1)

    Volkswagen proprietarul lui Bugatti intentioneaza sa scoata pentru vanzare un model cu 4 usi pana in 2024, relateaza media online. Modelul Chiron actual arata momentul cand s-a oprit din dezvoltare, conceptul Galibier, prezentat la Frankfurt in 2009.

    La Salonul auto de la Frankfurt 2017, presedintele Bugatti a declarant ca modelul Bugatti cu 4 usi nu este un proiect abandonat, mentionand ca este posibil ca grupul sa ia o decizie favorabila dezvoltarii acesteia anul viitor.

    Strategia intentionata de Bugatti este ca la inlocuirea modelui Chiron care se va produce in 2024 sau 2025 sa apara tot un singur model, multi ziaristi speculand ca ar putea fi Bugatti-ul cu 4 usi."Pentru timpul imediat urmator, va fi un brand cu un singur model", a spus presedintele Bugatti, la Frankfurt.

    Bugatti va lua in calcul toate optiunile pentru producerea unei solutii de propulsie a noii masini, si anume motor conventional, propulsie hibrida, sau full electric, de altfel acest lucru s-a intamplat si cand s-a pus in discutie electrificarea actualului model Chiron, in timpul dezvoltarii acestuia.

    Vizualizari: 1625