rss

Bugatti Grand Sport Sang Bleu: primele imagini

  1. 15/08/2009
  2. Categoria: Bugatti
  3. Tags: Bugatti, Fibra de carbon, Grand Sport Sang Bleu, Mansory, Pebble Beach
    Vezi toate fotografiile (7)

    Chiar daca este pe cale sa dezvaluie un nou sedan ultraexclusivist (care nu se stie inca daca-l vom vedea sau nu la Frankfurt), Bugatti nu a uitat de Veyron, hypercar-ul care, de putina vreme, este oferit si intr-o versiune descoperita.

    Ei bine, exact acestei versiuni i-a venit acum randul sa continuie cavalcada editiilor speciale, descoperindu-se la Pebble Beach sub forma lui Grand Sport Sang Bleu.

    Parte a “cadourilor” care si le tot face Bugatti de la inceputul anului cu ocazia implinirii a 100 de ani de existenta, Sang Bleu foloseste o combinatie interesanta de aluminiu si fibra de carbon pentru personalizarea designului exterior, cu metalul lasat in forma sa naturala si materialul compozit finisat in albastru.

    La interior, constructorul din Molsheim a ales pielea Gaucho pentru crearea unui decor de vis, pe masura pretentiilor unei masini care, foarte probabil, se va apropia de granita celor doua milioane de euro.

    Din punct de vedere tehnic lucrurile au ramas neschimbate, acelasi W16 quad-turbo de 8 litri, 1001 CP si 1.250 CP urmand a propulsa bolidul catre viteze ametitoare. Cine doreste mai mult, sa intrebe de Mansory...

    Vizualizari: 1405
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »