rss

Dubai Style: Bugatti Veyron Sang D'Argent, Soleil de Nuit si Nocturne

  1. 16/12/2009
  2. Categoria: Bugatti
  3. Tags: Bugatti, Bugatti Veyron, Dubai, editie speciala
    Vezi toate fotografiile (12)

    Bugatti va prezenta la Salonul Auto de la Dubai trei editii mega-speciale Veyron, pentru a inchide festivitatile centenarului. Versiunile sunt denumite Sang d’Argent, intr-un singur exemplar, Soleil de Nuit, in exemplar unic si Nocturne, disponibil in cinci exemplare pentru pietele Orientul Mijlociu.

    Bugatti Veyron Nocturne se distinge prin culoarea neagra, in contrast cu piesele de aluminiu “lustruit”. Chiar si jantele din aliaj sunt lucioase si au un design neobisnuit, in timp ce farurile sunt cele prezente pe Grand Sport. Oferta contrastului alb-negru, la pachet cu suprafete tratate in mod in exclusiv costa 1,65 milioane de euro.

    Bugatti Veyron Sang d'Argent, unic exemplar, a luat nastere avand ca sursa de inspiratie cele patru Grand Sport Edition Centenaire prezentate la Villa d'Este. In acest caz insa, este vorba de o versiune de culoare argintie, la care se adauga elementele din aluminiu satinat. Rotile si prizele de aer sunt preluate de la legendarul Grand Sport, in timp ce habitaclul este realizat in nuanta tabacului Havanna. Sang d’Argent poate fi achizitionat pentru “modica” suma de 1,45 milioane de euro

    Bugatti Veyron Soleil de Nuit este de fapt un Grand Sport care combina aluminiul satinat cu nuanta caroseriei albastru inchis, iar interiorul este orange inchis. Totul, pentru 1,55 milioane de euro.

    Vizualizari: 1446