rss

Bugatti considera trei proiecte pentru succesorul lui Veyron

  1. 19/08/2009
  2. Categoria: Bugatti
  3. Tags: Bentley, Bordeaux, Bugatti, Frankfurt, Mulsanne
    Vezi toate fotografiile (1)

    Pana acum, tot ce stim despre noul proiect Bugatti este ca il vom vedea – sau nu – la Salonul Auto de la Frankfurt si ca va avea, conform teaser-elor eliberate in ultima vreme, opt tevi de esapament.

    De fapt, mai corect ar trebui spus “stiam”: conform ultimelor zvonuri, Bordeaux (sau cum se va numi masina in final) este doar una dintre cele trei directii luate in calcul de francezi pentru succesorul lui Veyron.

    Deocamdata nimeni nu stie la ce “specii” auto se gandesc sefii lui Bugatti, dar, daca nu va fi sedanul/coupe-ul cu patru usi Bordeaux, atunci am putea asista, de exemplu, la continuarea povestii lui Veyron cu o noua generatie (in mod normal, si mai performanta decat prima).

    Cat despre soarta masinii asteptata la Frankfurt, aceasta va depinde de reactia clientilor firmei care vor avea ocazia sa o admire in cadrul unui eveniment privat. Important este faptul ca, intr-un interviu acordat celor de la Autocar, insusi marele boss al lui Bugatti, Franz-Josef Pfaegen, a tinut sa specifice faptul ca Bordeaux nu va avea nici o componenta comuna cu Bentley Mulsanne. “Un sedan Bugatti va avea dimensiuni diferite si va fi un concept in intregime diferit.

    De fapt, este greu sa gasesti vreo similitudine cu Mulsanne”, a declarat Pfaegen. Cata vreme va avea sub capota monstrul de 1.001 CP, chiar nu ne intereseaza ce masina va fi...

    Vizualizari: 1401