rss

Bugatti Mansory Vincero costa un milion de $... peste pretul unui Veyron normal

  1. 18/07/2009
  2. Categoria: Bugatti
  3. Tags: Bugatti, Dubai, Linea Vincero, Mansory, Veyron
    Vezi toate fotografiile (1)

    De la premiera hypercar-ului Veyron, Bugatti a gasit in permanenta o modalitate de a pastra viu interesul mogulilor pentru aceasta masina, inventand tot soiul de versiuni exclusiviste carora le-a atasat etichete cu preturi exorbitante.

    Si totusi – a fost nevoie de ambitia unui tuner ca Mansory pentru ca nivelul exclusivitatii si costul ei sa atinga cote stratosferice.

    Prezentat in primavara la Geneva, Mansory Linea Vincero este cel mai puternic Veyron disponibil pe piata, micile ajustari aduse la nivelul sistemelor de admisie/evacuare traducandu-se la nivelul fisei tehnice prin 1.109 CP si 1.310 Nm.

    In afara de asta, kit-ul exterior – format dintr-un set nou de roti si o multime de elemente din fibra de carbon – este partea a, probabil, celei mai reusite operatiuni de individualizare de pana acum, operatiune finalizata cu un habitaclu demn de pretentiile oricarui locuitor al Dubai-ului.

    Din pacate, toate acestea reprezinta motive suficient de intemeiate pentru ca tunerul german sa pretinda pe Mansory Vincero un pret cu, atentie, 985.000 de $ mai mare decat cel al unui Veyron obisnuit. Mai exact, masina pe care o admirati in aceste momente costa aproape 3 milioane de $.

    Categoric, NU orice locuitor al Dubai-ului si-o poate permite...

    Vizualizari: 2400