rss

Internetul, in lista de optiuni a masinilor peste 3 ani

  1. 30/11/2010
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: CAR-TO-CAR, Internet,
    Vezi toate fotografiile (1)

    Internetul la bordul masinii va fi in curand o optiune ablsolut normala, din moment ce tehnologia este de asteptat sa evolueze in urmatorii cativa ani, potrivit unui grup de experti care au participat  la Congresul Automobilwoche de la Berlin.

     

    Ulrich Kurth, specialist auto de la T-Systems, a declarat in cadrul Congresului ca Internetul la bordul masinii va fi inclus ca optiune in doi-trei ani, intrucat "merge mana in mana cu dezvoltarea continua si extrem de rapida a comunicarii de tip car-to-car." Comunicarea de tip “car-to-car” (C2C) se realizeaza sub forma schimbului de informatii si de date intre vehicule prin intermediul unor interfete vizuale si audio.

     

    Kurth a adaugat ca toate componentele necesare pentru a implementa aceasta tehnologie sunt la indemana.

    Cu toate acestea, Stefan Bratzel, director al Centrului Auto de la Universitatea de Stiinte Aplicate din Bergisch Gladbach, a avertizat ca producatorii auto nu ar trebui sa subestimeze atractivitatea Internetului la bordul masinii. El a mai avertizat ca acestia nu ar trebui sa permita companiilor non-auto sa ii intreaca prin ofertele legate de aceasta tehnologie.

    Vizualizari: 1091
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »