rss

Conceptul BMW Vision EfficientDynamics, in Mission Impossible 4

  1. 27/04/2011
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, Vision EfficientDynamics
    Vezi toate fotografiile (5)

    Prototipul BMW Vision EfficientDynamics a fost surprins pe platourile de filmare ale viitorului Mission Impossible 4. Conceptul bavarezilor va aparea in celebrul film alaturi de Tom Cruise.

    Filmarile au inceput inca in 2010 si au loc  in Canada, Marea Britanie, Dubai si India, productia urmand sa ajunga pe marile ecrane la sfarsitul acestui an.

    Pe langa Vision EfficientDynamics, va mai fi prezent si viitorul Seria 6. Dupa cum ne-a obisnit celebra reteta hollywoodiana, Mission Impossible: The Ghost Protocol” va cuprinde secvente de urmariri cu masini care vor avea in prim plan cele doua exemplare BMW.

    Nu stim daca este coincidenta sau nu, insa in decembrie 2010 un alt prototip VED a fost reperat in Abu Dhabi. Sa fi avut legatura cu viitorul film sau sa fi fost o simpla sedinta foto?

    Ultimele cadre surprinse de paparazzi au identificat viitorul BMW i8, Seria 6 2011 si BMW Seria 5 tocmai in India, la Mumbai. Pentru a facilita filmarea unor cadre pline de adrenalina si suspans, barele fata si spate au fost date jos, in locul lor fiind montate camere de luat vederi.

    Vizualizari: 2480