rss

BMW Vision ConnectedDrive, imagini oficiale (plus video)

  1. 15/02/2011
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, Roadster, Z2, Z4
    Vezi toate fotografiile (9)

    BMW a dezvaluit primele imagini si videoclipul oficial al celui mai recent prototip denumit ConnectedDrive Vision. Acesta va fi lansat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva si ar putea anunta un nou model de productie, cunoscut pana in momentul actual sub numele Z2.

    BMW ConnectedDrive Vision este un roadster compact, de mici dimensiuni, cu doua locuri, care va avea rolul de a dicta noua directie de stil a modelelor bavareze. Prototipul va readuce in atentia publicului portierele cu deschidere verticala care amintesc de Z1, precum si celebrul "bot de rechin". Totodata, acesta dispune de nenumarate inovatii tehnologice.

    De cealalta parte, fanii BMW spera la o versiune de productie care sa se situeze sub actualul Z4. Mai mult decat atat, au fost lansate ipoteze conform carora prototipul ar debuta intr-un model de serie prin 2013.

    Speculatiile s-au extins intr-atat incat Autobild anunta sub capota roadsterului noul motor supraalimentat de doi litri. Publicatia Car mizeaza pe unitatea pe benzina cu trei cilindri de 1,6 litri.

    In privinta scopului final al versiunii de productie Z2, cei de la Autobild lanseaza ideea unui rival Mazda MX-2, in timp ce britanicii de la Car anuntau un autoturism ecologic.

    Vizualizari: 2712
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »