rss

BMW si PSA Peugeot-Citroen vor construi impreuna componente pentru motoarele hibride

  1. 19/10/2010
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, , hibride, Peugeot-Citroen,
    Vezi toate fotografiile (1)

    Conform ultimelor rapoarte, se pare ca BMW si PSA / Peugeot-Citroen isi vor extinde parteneriatul. Noul contract va include dezvoltarea in parteneriat de componente de propulsie hibrida pentru modelele cu tractiune fata.

     

    Acest lucru inseamna ca ambii producatori vor reduce costurile si vor standardiza componentele cheie necesare pentru a fabrica motoare electrice utilizate pe vehiculele hibride. Cu toate acestea, producatorii au convenit sa nu dezvaluie detaliile financiare ale tranzactiei.

     

    "Combinarea expertizei ambilor parteneri în domeniul tehnologiilor hibride va crea in mod clar un avantaj competitiv", a spus PSA. BMW a declarat, de asemenea, ca, odata cu introducerea de modele cu tractiune fata, ar putea creste numarul de vanzari pana la un milion de unitati. "Aceasta colaborare va oferi o contributie majora pentru o structura a costurilor competitiva in domeniul electrificarii. Reprezinta, de asemenea, un alt pas important pe drumul catre mobilitatea durabila," a declarat Norbert Reithofer, CEO BMW .

    Vizualizari: 1825
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »