rss

BMW Seria 1 M Coupe, in Romania incepand cu 43.200 Euro fara TVA

  1. 03/02/2011
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW Seria 1, Romania, seria 1 m coupe
    Vezi toate fotografiile (8)

    BMW Seria 1 M Coupe va debuta pe piata din Romania pe 26 martie si este deja disponibil pentru comenzi la pretul de pornire de 43.200 Euro fara TVA. Sportivul bavarez beneficiaza de o echipare standard generoasa care include, printre altele, faruri cu xenon, diferential blocabil M variabil, frane ceramice, DSC cu mod M Dynamic, Servotronic.

    Noul Seria 1 M Coupe este pus in miscare de un motor cu sase cilindri dispusi in linie, cu tehnologia M TwinPower Turbo si injectie directa, care dezvolta o putere maxima de 250 kW/340 CP. Modelul accelereaza in 4,9 secunde de la 0 la 100 km/h si atinge 200 km/h dupa 17,3 secunde.Consumul mediu de combustibil in ciclul EU este de 9,6 litri per 100 kilometri, in timp ce emisiile CO2 au un nivel de 224 grame per kilometru.

    Ca nuante coloristice pentru exterior, Alpine White nemetalizat, Sapphire Black metalizat si cea exclusiva Valencia Orange metalizat sunt disponibile pentru BMW Seria 1 M Coupé. In echipare standard, jantele M din aliaj, de 19 toli si cu design Y al spitelor, ofera un contact perfect cu drumul si o aparitie care inspira forta.

    Sistemul de control dinamic al stabilitatii DSC (Dynamic Stability Control) include facilitati precum Antilock Brake System (ABS), functie de control impotriva patinarii (ASC), asistare a franarii Dynamic Brake Control (DBC), Cornering Brake Control (CBC / control al franarii in viraje), functie de corectare a raspunsului de franare in contextul unei solicitari sustinute (anti-fading function)si functie de uscare a franelor. Cand suprafata drumului este uda sau alunecoasa, sistemul de control al stabilitatii intervine imediat, dar discret pentru a preveni supravirarea.

    La capitolul tehnologii, gama de sisteme BMW ConnectedDrive include sistemele de asistare a conducatorului Adaptive Headlight (faruri adaptive cu reglarea fascicolului de lumina in functie de viteza si rotirea volanului) si High Beam Assistant (pornirea/oprirea automata a fazei lungi). Pe langa utilizarea nelimitata a internetului, BMW ConnectedDrive ofera si acces la serviciile bazate pe internet pentru a optimiza functiile de navigatie si entertainment.

    Vizualizari: 2918
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »