rss

BMW pregateste 4 noutati pentru Frankfurt

  1. 27/05/2011
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, i3, M5, Seria 1
    Vezi toate fotografiile (4)

    BMW ar putea aduce la Salonul Auto de la Frankfurt din septembrie patru noi modele. Doua dintre ele vor fi ultrasportive sub umbrela Motorsport.

    Astfel, bavarezii ar putea lansa cu aceasta ocazie noul BMW M5, animat de un motor V8 biturbo cu o capacitate de 4,4 litri si o putere de peste 560 de cai. Noutatea numarul doi ar putea fi M3 GTS sedan, model ce ar putea imparti elementele de mecanica cu GTS Coupe.

    In aceasta situatie, modelul va fi pus in miscare de unitatea V8 de 4,4 litri, care produce nu mai putin de 450 CP. Totodata, sistemul de suspensie si de franare vor fi actualizate.

    Salonul Auto de la Frankfurt va mai gazdui si debutul international al celei de-a doua generatii Seria 1, caracterizate de noi linii stilistice, un interior mai “curat” si un ampatament marit.

    Ultimul, dar nu cel din urma, va fi noul BMW i3, primul model al sub-brandului “i”. Acesta va fi echipat cu un propulsor electric care dezvolta 150 CP. Vehiculul electric va atinge o viteza maxima de 160 km/h, in timp ce autonomia va fi de 257 km.

    Vizualizari: 2334