rss

BMW confirma productia sportivei de lux Gran Coupe

 1. 26/07/2010
 2. Categoria: BMW
 3. Tags: BMW, gran coupe, Seria 6
  Vezi toate fotografiile (1)

  Segmentul de piata al sportivelor de lux a devenit un rai pentru constructorii auto pe masura ce noi modele de gen se pregatesc de lansare.

  Dupa lansarea Audi A7, BMW vine sa confirme intrarea in productie a conceptului Gran Coupe. Modelul, care se va numi Seria 6 Gran Coupe, va pastra in general  caracteristicile de design ale prototipului. In acelasi timp, masina va imprumuta elemente de pe viitorul Seria 6.

  Cu toatea acestea, va trebui sa mai asteptam doi ani pana vom vedea BMW Seria 6 Gran Coupe in actiune intrucat noua propunere a bavarezilor va fi lansata prin vara anului 2012. Primii clienti isi vor primi noua achizitie prin toamna aceluiasi an.

  Ultima creatie BMW va duce lupte stranse pentru atragerea publicului cu urmatoarea generatie Mercedes CLS (care va fi prezentat la Paris), cu Audi A7, Aston Martin Rapide si Porsche Panamera.

  Cum divizia MotorSport a afisat recent o mare flexibilitate, nu ar fi exclus sa isi puna amprenta si pe viitorul Seria 6 Gran Coupe, care ar putea fi disponibil si in versiunea Active Hybrid.

  Vizualizari: 2117