rss

BMW, primul loc in topul marcilor de automobile din Romania

  1. 05/01/2011
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, topul marcilor
    Vezi toate fotografiile (1)

    In urma mai multor studii efectuate pe parcursul anului 2010, BMW a ocupat constant primul loc in topul marcilor de automobile din Romania. Rezultatele au fost confirmate si de performantele de vanzari, unde BMW s-a instalat ca lider al pietei premium inca de la inceputul anului.

    Printre aceste studii se numara si cel realizat de AUTO.ro impreună cu Daedalus Millward Brown.

    Sondajul realizat intre utilizatorii site-ului AUTO.ro si compania Daedalus Millward Brown a cuprins peste 13.700 interviuri on-line in perioada ianuarie-octombrie 2010. Au fost urmarite mai multe criterii, printre care: tinuta de drum, designul, fiabilitatea, consumul de combustibil, finisajul interior si raportul calitate/pret intre posesorii fiecarei marci. Rezultatele au relevat ca modelele BMW ocupa prima pozitie din punct de vedere al statisfactiei generale, cat si din punctul de vedere al raportului calitate/pret. Remarcabila este si clasarea pe pozitia a treia in topul intentiei de cumparare, in spatele a doua marci de volum germane.

    “Un factor important al succesului nostru este programul BMW EfficientDynamics: am reusit sa oferim mai multa placere de a conduce cu un consum semnificativ redus. Am demonstrat ca suntem lider in inovatie si vom continua sa facem asta si in anul 2011” a explicat Marco Schulz, director general BMW Group Romania.

    Vizualizari: 1472