rss

Vanzarile BMW au crescut cu 11.5% in luna noiembrie

  1. 08/12/2009
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, Economie, noiembrie, vanzari
    Vezi toate fotografiile (1)

    Rezultatele bune raportate in 2009 de companiile auto arata ca industria se afla pe drumul cel bun.

    Primul care vine sa confirme aceasta ascensiune este producatorul german, BMW, care a  postat o crestere 11.5 la suta in vanzari, 11.1 provenind de la BMW, 13,8 procente provenind de la MINI. Rolls Royce insa a afisat o scadere de 5.5 procente.

    "Din septembrie, vanzarile au fost din in crestere. In luna noiembrie am realizat o alta crestere substantiala a livrarilor noastre globale. Intentionam sa continuam aceasta tendinta, in decembrie, " a declarat Ian Robertson, membru al consiliului de conducere BMW .

    Marca BMW a vandut 90.383 de unitati in luna noiembrie, reprezentand o crestere de 11,1 la suta. Cea mai puternica crestere in aceasta luna a venit de la Z4, care s-a vandut cu 149 la suta de unitati mai mult decat anul trecut.

    MINI a reusit sa mentina trendul in ultimele luni si a castigat 13,8 procente, ajungând la 17.199 de unitati vandute. Chiar si asa, performantele negative inregistrate la inceputul anului mentine brand-ul MINI intr-o  scadere de 8.9 procente.

    Rolls Royce continua scaderea din cauza lipsei de apetit a consumatorului pentru un produs de lux, care a fost oarecum alterata de situatia economica. In noiembrie se arata o pierdere de 5.5 la suta in popularitate si afiseaza un numar total de vehicule vandute de la inceputul anului la 635.

    In asamblu, BMW castigat puncte peste tot în lume, inclusiv in China. Aici, BMW a inregistrat o crestere de 33.3 la suta, vanzarile ridicandu-se la 16.030 de vehicule. Pietele americane au raportat o scadere minora de 1,3 la suta.

    Vizualizari: 1015