rss

Spionat, noul BMW seria 1

  1. 16/06/2009
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, Seria 1
    Vezi toate fotografiile (5)


    Dupa face lift-ul executat in 2007, noua generatie BMW seria 1 este preconizata sa apara in 2011. Prototipurile spionate folosesc platforma tehnica curenta a seriei 1 si anume E87. Imaginile va prezinta noua serie 1 imbracata in camuflajul psihedelic tipic BMW.

    Unele detalii au scapat testerilor inca de la primele etape de incercari. Potrivit revistei germane AutoBild, care a discutat cu seful de dezvoltare de produs de la BMW, Klaus Draeger, bavarezii pastreaza filozofia recenta de dezvoltare rapida a noilor segmente. Inca nu s-a luat o decizie definitiva insa noua serie 1 va afisa o varianta shooting brake cu doua usi. Aceasta, ne asigura sursele noastre, poate include 3 adulti de talie medie in spate, diferit fata de automobilele actuale, fapt ce-i va permite lui BMW expansiunea pe piata SUA, cu modele ale seriei 1.


    Alianta dintre BMW cu PSA care produce deja motoare pentru MINI, va construi o noua gama de propulsoare cu capacitati de la 1.4 litri la 3.0 litri. Motoarele turbosupraalimentate sunt, desigur, incluse in lista, dar o versiune M pentru seria 1 inca nu intra in discutie. Insa, presa germane speculeaza aparitia unor modele diesel mult mai prietenoase cu mediul, precum si un sistem de propulsie hibrid.

    Vizualizari: 2821