rss

Spionat: noul BMW Serie 3

  1. 16/11/2009
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, Serie 3
    Vezi toate fotografiile (5)

    Masina de marketing BMW continua sa inainteze astfel incat, astazi, avem primele imagini ale urmatoarei generatii BMW Serie 3, acoperita insa de camuflaj, care va fi lansat in 2012.

     

    Proportiile tipice Seriei 3, de la E36, E46 si pana la actualul E90, evident se vor pastra, acestea insemnand consola spate scurta si roti plasate in fiecare colt. Aspectul general, in schimb, va fi mai atletic, comparativ cu actuala Serie 3.

     

    Partea din fata a masinii primeste o grila mai mica decat cea de pe actuala Serie 5. Sub fiecare bloc optic se observa o forma de semicerc care permite in centru o deschidere in forma de V.

     

    Ca si Seria 1, urmatoarea generatie Serie 3 va profita de noua platforma modulara, ceea ce va permite economii in costurile de productie, in timp ce productia va fi eficientizata. Variantele coupe si cabrio vor avea din nou un aspect diferit fata de sedan si touring.

     

    Viitoarea Serie 3 va include si variante hibride, precum si cea mai recenta versiune BMW Efficient Dynamics. Noul sistem X-Drive AWD este de natura sa castige incredere multumita sistemului de reducere a greutatii, care va creste consumul de combustibil cu doar 0.5L la 100 km, la modelele RWD.

     

    Foto: copyright by Automedia

     

    Vizualizari: 1457