rss

Spionat: BMW Seria 1 Coupe M?

  1. 14/10/2009
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, BMW Seria 1, Seria 1 Coupe, seria 1 M, x-drive
    Vezi toate fotografiile (5)

    Ceea ce vedeti in imaginile de fata pare la prima vedere un prototip partial camuflat al unui BMW Seria 1. Tinand cont de felul in care arata acesta, banuim ca este vorba despre un model mai special, posibil viitorul M1.

    Din aceste poze, care au fost realizate de un cititor undeva in apropiere de Munchen si trimise apoi celor de la WorldCarFans, acest prototip avea acoperisul din fibra de carbon si jante din aliaj de 19 inch cu cauciucuri Michelin Pilot Sport de 265/35 R19. Insa, cel mai interesant detaliu il reprezinta bosajele imense ale rotilor din spate, care sugereaza ca ar fi vorba despre o versiune echipata cu sistemul de tractiune integrala permanenta x-Drive patentat de BMW.

    Dar, pentru ca Seria 1 nu a beneficiat niciodata de tractiune 4x4 , iar prototipul a fost surprins, potrivit aceleiasi surse, pe o sosea care duce direct catre sediul Diviziei M-GmbH din cadrul BMW, inclinam sa credem a este vorba mai degraba de o versiune performanta a Seriei 1.

    Oficialii BMW au spus in mai multe randuri ca nu intentioneaza sa produca un astfel de model, insa in urma cu exact doi ani au prezentat la Tokyo conceptul Seria 1 tii, denumit dupa clasicul model BMW tii din 2002. Acesta se distingea printr-un kit aerodinamic foarte agresiv realizat din fibra de carbon.

    Varful de gama Seria 1 este coupe-ul 135i care a primit un kit performant prin care puterea a fost marita de la 306, la 326 CP, iar cuplul maxim este de 450 Nm.

    Vizualizari: 3223