rss

Premiere BMW la Automobile Bavaria

  1. 28/10/2009
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: 5 GT, BMW, X1
    Vezi toate fotografiile (7)

    Cele doua noi modele BMW (X1 si seria 5 GT) au avut lansarea din Romania inainte de prezentarea oficiala europeana, care a avut loc in 24 octombrie. In cadrul unui eveniment special organizat la Centrul BMW din Baneasa, sediul principal al Automobile Bavaria, cele doua modele au fost prezentate publicului roman.

    Un nou venit in gama X
    Cel mai nou model din gama X a lui BMW se alatura BMW X3, BMW X5 si BMW X6 pentru a aduce in segmentul compact o prezenta premium, unica prin versatilitate, performante sportive si agilitate suprema atat in oras, cat si in mediul extra-urban. Cu o tehnologie superioara a transmisiei, care include si sistemul inteligent de tractiune integrala BMW xDrive, si cu un interior care atrage prin caracterul modern si versatil, BMW X1 are calitatile ideale pentru o mobilitate adevarata, care asigura o experienta autentica a condusului.
    Motoarele: eficienta si dinamica de neegalat in segment.


    BMW X1 se lanseaza pe piata cu un motor pe benzina cu sase cilindri si trei versiuni diesel, cu patru cilindri. Propulsorul cu sase cilindri dispusi in linie se afla in echiparea modelului BMW X1 xDrive28i, dispune de un carter din aliaj de magneziu si aluminiu, are gestiune a supapelor Valvetronic si dual-VANOS, iar puterea maxima pe care o ofera este de 190 kW/258 CP. BMW X1 xDrive23d are in echipare un motor diesel ce dezvolta 150 kW/204 CP si dispune de tehnologia BMW TwinPower Turbo si de injectie directa common-rail. Motorul diesel din echiparea modelului BMW X1 xDrive20d furnizeaza 130 kW/177 hp, iar cel de la versiunea BMW X1 xDrive 18d are 105 kW/143 CP, ambele beneficiind de injectie directa common-rail, precum si de turbocompresor cu geometrie variabila a admisiei. Aceste motoare sunt disponibile si pentru modelul BMW X1 sDrive20d si BMW X1 sDrive18d, echipate cu tractiune spate.
    Beneficiind de BMW EfficientDynamics, BMW X1 ofera totodata un echilibru unic pentru un Sports Activity Vehicle - SAV, intre performante si economia de carburant. Tehnologiile BMW EfficientDynamics aplica solutii revolutionare combinate ideal la fiecare model.

    Un model revolutionar

    In premiera mondiala, BMW Seria 5 Gran Turismo combina calitatile esentiale ale unei limuzine cu cele ale unui Sports Activity Vehicle modern si ale unui Gran Turismo clasic.Prin acest automobil complet inovator, BMW stabileste un nou etalon in segmentul superior al clasei mijlocii.Cu un design stilat si elegant, masina are o linie alungita la nivelul acoperisului, cu aspect specific unui coupé, si hayon in doua elemente. Interiorul foarte spatios ofera confort specific segmentului de lux, amplasare ridicata a scaunelor pentru un acces mai confortabil si mai usor, precum si vizibilitatea generala imbunatatita, optima pentru orice conditii de trafic.

    BMW Seria 5 Gran Turismo este lansat pe piata cu o gama de doua motoare pe benzina si unul diesel. Un aspect aparte in acest context il reprezinta noua dezvoltare a motorului pe benzina, cu sase cilindri dispusi in linie, care acum isi face debutul pe piata si combinarea, in premiera, a tehnologiei supraalimentarii, a injectiei directe (High Precision Injection) si a gestiunii variabile a supapelor VALVETRONIC. Aceasta aduce noului BMW TwinPower Turbo o reactie deosebit de spontana si de directa la apasarea acceleratiei, ceea ce depaseste chiar si raspunsul excelent oferit de motoarele BMW cu turbocompresor, cu sase cilindri in linie, deja existente. Varful gamei de motoare este propulsorul V8 TwinPower Turbo cu High Precision Injection de la modelul BMW 550i Gran Turismo, care dezvolta o putere maxima de 300 kW/407 CP pe o plaja a turatiilor cuprinsa intre 5.500 si 6.400 rpm. Toate versiunile gamei BMW Seria 5 Gran Turismo vin echipate cu o transmisie automata inovatoare, cu opt trepte, care combina schimbarea rapida a vitezelor cu maximum de eficienta.

    Vizualizari: 2138
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »