rss

Noile BMW Seria 5 si Seria 3 Coupe si Cabrio, disponibile in Romania

  1. 17/03/2010
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: bmw seria 3, Bmw seria 5, Romania
    Vezi toate fotografiile (4)

    Noul BMW Seria 5 si noile BMW Seria 3 Coupe si Cabrio vor fi disponibile in showroomurile din Romania, incepand cu 18 martie.

    Noul BMW Seria 5 Sedan isi face debutul cu o unitate cu opt cilindri si trei versiuni cu sase cilindri  pe benzina. Modelul va dispune si de doua variante diesel cu sase cilindri. Incepand cu a doua jumatate a anului, gama va include si un propulsor turbodiesel cu patru cilindri.

    Versiunile noii game BMW Seria 5 Sedan sunt disponibile, optional, cu noua transmisie automata BMW cu opt trepte.

    Noile BMW Seria 3 Coupe si Cabriolet vin cu un design reimprospatat,
    care aduce modificari prezente la grila radiatorului, profilata tridimensional, la nivelul blocurilor optice, acum redesenate, spoilerului si capotei.

    Un element important prezent in oferta gamei BMW in Romania este includerea in pretul de baza a pachetului BMW Basic Service Inclusive, care acopera operatiile de baza pentru revizii pentru primii 5 ani sau 100 000 km.

    Pachetul este transmisibil in cazul in care automobilul isi schimba proprietarul si poate fi extins cu BMW Service Inclusive sau BMW Service+Repair Inclusive si/sau pentru 6 ani sau 120000 km.

    BMW Basic Service Inclusive asigura in mod gratuit servicii precum: schimbarea uleiului de motor, inclusiv a filtrului, service/inlocuirea filtrului de aer, a microfiltrului, a bujiilor si lichidului de frana, verificarea si revizia standard a autovehicului.

    Vizualizari: 3925
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »