rss

MINI si Rolls-Royce in standul BMW la Frankfurt

  1. 03/08/2009
  2. Categoria: BMW
  3. Tags: BMW, Frankfurt, MINI, Rolls-Royce
    Vezi toate fotografiile (4)

    Pe 15 septembrie 2009, Salonul Auto de la Frankfurt IAA isi va deschide portile pentru presa. O premiera importanta pentru BMW Group este aceea ca cele trei marci: BMW, MINI si Rolls-Royce vor fi prezentate sub acelasi acoperis, in Pavilionul 11.

     

    Pe 26 august, MINI va sarbatori cea de-a 50-a aniversare. Pentru aceasta ocazie speciala, prezenta MINI in cadrul salonului se axeaza pe cei 50 de ani de istorie MINI. Acest program se va observa si in arhitectura standului: vizitatorii vor fi primiti cu sloganul la scara mare “What a birthday! It's MINI”, care va fi afisat in diagonala la intrarea in standul cu o lungime de 35 de metri, o inaltime de sase metri si o adancime de 4 metri. Premierele mondiale MINI vor include editiile aniversare MINI 50 Camden si MINI 50 Mayfair, precum si alte inovatii surprinzatoare din partea marcii. Un alt punct de interes la standul MINI din cadrul IAA 2009 este conceptul MINIMALISM - un pachet de masuri dezvoltat pentru optimizarea consumului de combustibil si pentru reducerea emisiilor, care va fi prezentat intr-o suprafata futurista prin experiente interesante.

     

    Punctul de atractie al prezentei Rolls-Royce in cadrul salonului este premiera mondiala a modelului Rolls-Royce Ghost. Standul in sine a fost conceput ca o cladire deschisa cu acoperis transparent, in care Rolls-Royce prezinta nu numai Ghost, ci si gama Phantom, cu Phantom Extended Wheelbase (ampatament marit), Drophead Coupe si Phantom Coupe.

     

    Vizualizari: 1149